Hírek

HELVAR - BE LIGHT! STRATÉGIAI PARTNERSÉG

Új szintre lépett együttműködésünk a világításvezérlési eszközöket gyártó finn HELVAR-ral. A stratégiai partnerség jegyében a BE LIGHT! a HELVAR teljes szolgáltatási portfólióját lefedi, közös célunk, hogy a jövőben még több energiahatékony beruházás valósulhasson meg Magyarországon.

 

2 Markku Circle Profile Picture 1 300x300

 Az együttműködésről Markku Pitkänen, a HELVAR értékesítési igazgatója így nyilatkozott:
„A BE LIGHT!  kiemelkedő szereplője a magyar világítástechnikai piacnak, így tökéletesen illeszkedik a közép-európai terveinkbe, nagyon örülünk, hogy kiemelt partnereink közt tudhatjuk. Számos lehetőséget és prosperáló kapcsolatot látunk magunk előtt a 2023-as évre, illetve az azt követő időszakra.”

 

2 Adam Kis Belight 1 300x300

Kis Ádám, a BE LIGHT! világításvezérlési csoportvezető mérnöke a következőket mondta:
„Csapatunk napi szinten foglalkozik a HELVAR rendszerek specifikációjával és programozásával, a partnerség jegyében pedig a gyártó teljes szolgáltatási portfólióját képesek vagyunk lefedni. A HELVAR a piac egyik legmegbízhatóbb rendszere, amely kivételesen jól alkalmazható mind az épületvillamossági tervezés, a mind villamos kivitelezés, mind a létesítményüzemeltetés szempontjából. A megbízó pedig egy professzionális, ergonomikus és környezettudatos rendszert tudhat magáénak. A HELVAR termékpalettája valamennyi épülettípus igényeit maximálisan képes kielégíteni, legyen szó akár irodáról, szállodáról, vagy ipari- és raktárépületről.”

 

2 Sandor Katona Belight 1 300x300

Katona Sándor, a BE LIGHT! operatív igazgatója hozzátette:  
„Hiszünk abban, hogy magyar piac meghatározó világítástechnikai vállalataként a fenntartható megoldások terén is az élen kell járnunk. Az együttműködés keretében a HELVAR-ral közösen egy ergonomikus és energiatudatos jövő kialakításán dolgozunk.”

 

 

HELVAR rendszerek specifikációjával, értékesítésével, programozásával és karbantartásával kapcsolatban Kis Ádám villamosmérnök munkatársunk áll Ügyfeleink rendelkezésére:
   
KIS ÁDÁM
világításvezérlési csoportvezető mérnök
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 482 3228

Grand Hotel01

Grand Hotel Esztergom

 

MVM Dome interior 1 Belight

MVM Dome


A HELVAR-ról:
A HELVAR egy nemzetközi világítástechnikai vállalat, amely intelligens- és energiatakarékos vezérlési megoldásokra specializálódott. A világítás vezérlése elengedhetetlen mind az épület optimális fenntarthatósága, mind pedig az ergonómia szempontjából. A 100 éves múlttal rendelkező cég 75 országában van jelen, megoldásaikkal több mint 275.000 projekten találkozhatunk világszerte. Kínálatuk komplex, a driverektől, alkatrészektől a vezetékes- és wireless világításvezérlési megoldásokig terjed, a legújabb felhőalapú digitális szolgáltatási platformjuk támogatásával.