Hírek

DELTA LIGHT ▲IR - lámpatestbe integrált szellőzés

A Delta Light újdonsága, az ▲IR© olyan megoldást kínál, amellyel a világítást könnyedén kombinálhatjuk a szellőzéssel. A világítótestekbe való intelligens integrációnak köszönhetően a mennyezetben nincs szükség szellőzőnyílásokra, ez pedig rengeteg új lehetőséget rejt magában.

 

 

dl air collage 2

 

A műszaki funkciók világítási megoldásokba való integrálásával a lighting designerek és építészek továbbra is dolgozhatnak a már jól bevált termékekkel, mégis egy ergonomikusabb rendszert kapnak.  Az ötlet gyökerei a Delta Light innnovatív víziójában keresendők, hogy vizuálisan letisztult- és okos belső tereket hozzanak létre.

 

V 03 Delta Light HERMAN INTERIEUR MAARKEDAL 2022 versie 01 fotografie V. Clarysse 03

 

Az ▲IR© toolkit integrálható például a Spy, Deep Ringo és Entero használhatók általános világításra, kiemelő világításra és akár falmosó világításra is, míg a Nime vagy az Uho atipikusabb kiegészítők, amelyek tiszta minimalista megjelenést tesznek lehetővé, vagy látványos fénybeállításokat teremthetnek. Mindezek kombinálhatók a beton- vagy üreges mennyezetekhez készült készletekkel.

 

dl air collage 3

 

Az ▲IR© toolkit segítségével egyszerűen és láthatatlanul kombinálható két létfontosságú funkció, melyre minden épületben szükség van.

 

volledige crop

DL air logo