Hírek

NÉZZ SZÉPET! - EYECANDY DESIGNLÁMPÁK

A MOME X BE LIGHT! együttműködés eredményeként ragyogó hallgatói koncepciókkal találkozhattunk. A pályázat célja egyedi fényinstalláció megtervezése volt egy hotel belső terébe. Köszönjük a Hallgatóknak az aktív részvételt, a munkákat a BE LIGHT! weboldalon tekinthetitek meg!

Ezúttal, csak hogy a témánál, vagyis a design világításnál maradjunk, a szériatermékek világában néztünk körbe. Egy rövid szubjektív válogatást állítottunk össze, néhány eyecandy-t szeretnénk bemutatni nektek, csak így röviden, távirati formában.    

 

MÁGIKUS HANGULAT ÉS MÉRNÖKI PONTOSSÁG
A DCW éditions legújabb lámpája, a La Lampe Frechin már-már költői magasságokba emeli a lámpadesignt! Az asztali és állólámpa kivitelben is elérhető modellek olyan időtlen anyagokból készültek, mint a fekete márvány, eloxált alumínium, valamint boroszilikát üvegcső. Minket teljesen elvarázsolt!

 

designer lamp dcw frenchin

 

AMIKOR A TÚLZÁS NEM IS TÚLZÁS
Amikor a monumentális belmagasság elnyel egy egész galaxist! A Torontóban lévő Amsterdam brewbarban a VISO által gyártott lámpagalaxis egyébként mesteri leképezése a sörben feltörő buborékoknak.

 

designer lamp viso

 

A VILÁGÍTÁS GEOMETRIÁJA
A FLOS függőleges és vízszintes, lenyűgözően variálható elemekből álló Coordinates rendszerével bármilyen térben a világításé lesz a főszerep.

 

designer lamp coordintes

 

VINTAGE A JAVÁBÓL
A Marset Bohemia csillárja minden tekintetet magára irányít! Az elsőre fújt üvegnek látszó - de méretei miatt polikarbonálból készült búrája könnyed eleganciával ötvözi a vintage stílust a modern megjelenéssel.

 

designer lamp marset bohemia

 

A TERMÉSZET INSPIRÁLTA
A Foscarini Gregg lámpák a folyó által tökéletesre formált gömbölyded formájú kavicsokat idézik, melyek varázslatos atmoszférát teremthetnek akár kültéren, akár beltéren. A többféle méretnek köszönhetően pedig a variációs lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

 

designer lamp gregg