Hírek

Delta Light: Itt az új LIGHTING BIBLE!

 

deltalight ImagineCreate 1252x625 1

14. kiadásánál jár a LIGHTING BIBLE. A belga Delta Light minden 2. évben megjelenő katalógusa fekete lyukként egyszerűen mindent magába szippant, amit a világítástechnika és az innováció címkékkel illethetünk, letisztult formákat és design lámpákat, új technikai megoldásokat, szenzorokat…kell egy kis idő amíg feldolgozzuk, de rajta vagyunk! :)


A 2021-es kiadásnál egyébként duplázott a Delta Light, azaz rögtön 2 kivitelben is megjelentette a katalógust: a LIGHTING BIBLE 14 – IMAGINE nagyon gazdag képi anyaggal, inspiráló projekt fotókkal dolgozik, igazi csemege építészek, belsőépítészek számára. A LIGHTING BIBLE 14 – CREATE pedig inkább a technikai részletekre fókuszál.

Ha szeretnétek Ti is egy példányt a Lighting Bible-ből, keressetek minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, és intézzük! :)

Alább egy kis ízelítő néhány ikonikus termékből:

SOLISCAPE:

Ami nem csak jól néz ki, de okos is! A Delta Light Soliscape toolbox tökéletes összhangban egyesíti az akusztikát a világítással. Sőt, okosrendszer lévén könnyen csatlakoztatható épületfelügyeleti rendszerhez, segítségével információkat továbbíthatunk a hőmérsékletről, páratartalomról és a levegő minőségéről. A gyorsan változó hétköznapokkal pedig a moduláris kialakítás tart lépést, ami bármikor lehetővé teszi az új vonalmenti és spot lámpatestek, akusztikai elemek és funkciók hozzáadását. A kibocsátott fény színhőmérsékletet dinamikusan képes változtatni a rendszer, azaz leköveti a bioritmusunkat az adott napon, napszakon belül. Design: Ben Van Berkel, UN Studio.deltalight soliscape

UHO:

Első látásra Uho egy szimpla lámpának tűnik, de mint általában, az elegancia a részletekben rejlik: a lámpatest arányaiban az átmérőjéhez képest, a kifinomult megjelenést létrehozó kicsi csatlakozókban, a finoman ívelt vonalakban. Igazi gyöngyszem!

deltalight uho header

 SPY:

A minimalizmus, a funkcionalitás és a sokoldalúság a legfontosabb ismérve a SPY termékcsaládnak. Ideális megoldás a lakó-, vendéglátóipari, vagy kereskedelmi helyiségek kiemelő megvilágításához. Mindamellett, hogy kis méretével egyáltalán nem egy hivalkodó darab, ha közelebbről megnézzük, észrevehetjük, hogy a design aprólékos tervezés végeredménye.

deltalight spy header 2

ZOOVER:

A 120 vagy 140 centiméter átmérőjű Zoover mérete ellenére optikaliag meglehetősen könnyed és légies darabnak tűnik, melyet a hőformázott, szövetszerű borításnak köszönhet.

deltalight zoover header

 

deltalight zoover header2

 MULTINOVA:

A többféleképp összeszerelhető Multinova minden térben megtalálja a helyét: a süllyesztett, felületre szerelt és áramsínes változat mellett kétféle függesztett verzióban jelenik meg.   Acélsodronyon felfüggesztve egyenesen lefelé sugárzó lámpatestet kapunk, vagy a sodronyokat eltérő hosszúságúra állítva izgalmasan meg is tudjuk dönteni. A rúdfelfüggesztéssel szerelt változat pedig akár 90°-kal dönthető a függőleges felületek felé.

deltalight Multinova header

 

deltalight Multinova header2v2