Hírek

Delta Light az INTERIEUR 08-on

Hét innovatív termékkel vesz részt a Delta Light az INTERIEUR belsőépítészeti kiállítás idei kiadásán. Az innovatív belga csapat idén egy vászonnal borított világítótestet is bemutat, mely minden eddiginél izgalmasabb látványt nyújt.

Október 17.-26. között immáron huszonnegyedik alkalommal rendezik meg az INTERIEUR 08 belsőépítészeti seregszemlét. A belga Kortrijk városában helyet kapó tíznapos kiállításon idén is ott lesz a magas minőségű világítótesteket DELTALIGHT. Az 1989-ben alapított, elsősorban minimál stílusú termékeiről ismert cég hét új alkotással jelentkezik. Ezek közül is talán a legizgalmasabb a Plasma fantázianevet viselő lámpatest, mely a hagyományosnak tekinthető üveg helyett a vászont teszi meg a búra anyagának.


Az eredmény egy rendkívül érdekes diffúz, azaz szórt fényt adó világítótest. A Plasma további érdekessége, hogy a fehér és fekete vászonkereteken túl egyedi nyomatú, rendelésre készülő darabok is elérhetőek. Falra, plafonra és függesztett lámpaként egyaránt ideális. Természetesen láthatóak lesznek a Delta Light új fali világítótestei is az INTERIEUR 08 kiállításon. Izgalmas formabeli kísérletet mutat be a Canvas névre hallgató négyzet alakú csakúgy, mint a téglalap alakú Horizon világítótest. Látható lesz a B-Side nevű új halogénlámpa-család, illetve a Trema és a Kosmo fali világítótest is. Grand Prix néven pedig egy igen sokoldalú halogén termékcsaláddal jelentkeznek, amely egyaránt alkalmazható fali és függesztett világítótestként is.