Hírek

112-szerre is megnyitja kapuit a BNV

Magyarország legnagyobb szabású lakberendezési kiállítása várja látogatóit az idei BNV-n a vásár „otthon” témakörének és a BÚTORVILÁG kiállítás összevonásával szeptember 10. és 14. között a megújult HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A Vásárközpont legújabb, „G” pavilonjában megrendezett lakberendezési kiállításon a hazai piacvezető bútorgyártók és –forgalmazók kínálata mellett újra felépül a Lakberendezők Országos Szövetségének közel 300 négyzetméteres standja, amelynek alapgondolata idén az olimpia. „Ötkarikás térrendezés” címmel az Európa-Afrika-Amerika-Ázsia-Ausztrália enteriőrökben a szakma kiválóságai saját ötleteikkel fűszerezve mutatják be az új trendeket és hasznos tanácsokkal, lakberendezési ötletekkel segítenek az érdeklődőknek saját lakásuk átalakításához. Ugyanitt a Magyar Bútor és Faipari Szövetség standján szintén izgalmas lakberendezési újdonságok várják a látogatókat.


A BNV kínálatában az otthon témája mellett széles árukínálattal és kedvezményes ajánlatokkal jelenik meg többek között a gyermekek világa: iskolai felszerelések, gyermekruházat és játékok. A gyermekek unatkozás mentes időtöltését és a szülők kellemes vásárlátogatását garantálja a gyermejátszóház, az ingyenes gyermekmegőrző és a Forma ½ közlekedési játszótér. Újra itt lesznek az év legmodernebb, EISA-díjas szórakoztatóelektronikai termékei. A vásár egyik színfoltja a Landy Kalandpark és Off-road vezetési pálya. Az épített off-road akadálypályán minden, jogosítvánnyal rendelkező vendég próbára teheti vezetési képességeit és bátorságát, mindezt professzionális terepjárókkal, mobil faakadályokkal és különböző vezetéstechnikai gyakorlatokkal. Ismét megrendezik a tavalyi nagy sikerű Líra Könyvvásárt is, ahol akciós és kedvezményes olvasnivalók százai várják a „betűkre éhezőket”.


Újdonság, hogy szeptember 11-én, az Ezüst Napon a nyugdíjasok, szeptember 12-én a Nők Napján pedig a hölgyek számára a belépés díjtalan. Ezeken a napokon nyugdíjas látogatóink a Vöröskereszt ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatain vehetnek részt, míg a hölgyek a Guiness-rekorder sminkmestertől, Dévényi Kathy-tól kaphatnak szépségápolási- és sminkötleteket.


Az egzotikumok kedvelői a díszvendég ország, India mellett Elefántcsontpart, Kenya, Kína, Tajvan, Nigéria és Pakisztán különböző árucikkeiből válogathatnak. A környező országok közül pedig Csehország, Lengyelország, Románia, Szlovákia és Szlovénia hozza el termékeit. Románia standján többek között különleges, egyedi készítésű bútorok is láthatók és megvásárolhatók lesznek.


Naponta frissülő hírek és további információk: www.bnv.hu