Hírek

Madárlak és Olajlámpa az EVA SOLO

Az EVA SOLO piacra dobta legújabb termékét a madárlakot. A madárlak fehérrel bevont terrakotta és fekete műanyag kombinációja megvédi a kicsi otthont a széltől és esőtől.

Azonfelül, ez az anyagkombináció visszatükrözi a napfényt, és ezáltal védi a madarakat a túlmelegedéstől a forró nyári időszakban. A madárdoboz bejárata lehetővé teszi, hogy Ön kiválassza, melyik madárfajnak szeretne, otthont nyújtani. A madárház bejárata úgy lett tervezve, hogy négy különböző méretre lehessen állítani a rést, így négy különböző méretű madárnak válhat az otthonává. Kékcinke, széncinke, veréb, ökörszem költheti ki benne fiókáit. A külsejében divatos madárdobozt ellátták egy belső kis létrával, hogy a fiókák, akik készen állnak arra, hogy elhagyják a fészket, biztonságosan eljuthassanak a fészek aljából egészen a nyillásig.


Az anyagok kiválasztásánál a tervezők gondosan ügyeltek arra, hogy a madárlakot könnyen lehessen takarítani, hogy minden évben újabb és újabb madárcsaládot fogadhasson. A madárodút úgy alakították ki, hogy a fedél és az oldalak szorosan záródjanak, hogy a macskák és más kíváncsiskodó ragadozók ne tudjanak hozzáférni az apró kis kedvencekhez. Nyári estéken remek, hangulatos fényt áraszt a kerti beszélgetések alkalmával az EVA SOLO legújabb olajlámpája. A lámpás abban kiemelkedő, hogy praktikus örökéletű kanócot rejt a belsejében. Utántöltése egyszerű, mert a tető könnyen levehető. A fényezett acél tető, és a fehér porcelánból készült tálka, egyfajta letisztult eleganciát kölcsönöz a lámpának, ezért kiváló kiegészítője lehet a kerti bútoroknak.