Hírek

Lighting Bible 7

Az Euroluce kereskedelmi bemutató remek alkalom, hogy a Delta Light bemutassa a The Lighting Bible 7 termékeinek katalógusát nemzetközi szinten is. A kereskedőknek és a vevőknek mostantól lehetőségük lesz intenzív eladási és műszaki képzéseken részt venni a House of Light-ban.

A Delta Light a továbblépés érdekében innovatív stratégiáját új katalógussal és lighting laboratory-val támasztja alá.
Miközben beszámolhatnak a termékekről a vállalat új Lighting Bible-ben, ami több mint 700 oldal. Szintén újdonságnak számít a Delta Light-nál a lighting laboratory, ahol a különböző gyakorlati megoldásokat, műszaki találmányokat és a speciális lámpák, fényszínválasztások hatásait tanulmányozhatják. A Delta Light mindig is jövőorientált és haladó gondolkodású cég volt.

 

 


Jól látható ez abból, hogy a termékek széles választékát kínálja. Az újítás központi szerepet játszik minden új terméknél, kreativitással és ökológiai gondolkodással párosul, ahol a funkcionalitás és természetesen a minőség is nagy szerepet játszik. A Delta Light elindítja az Euroluce kiállításon a Lighting Bible 7 kiadását. Ezt a nagyon fontos referenciamunkát először 1997-ben adták ki. Bemutatva a cég széles körben kiadott új termékeit. Miközben bemutatja a több mint 2500 terméket és a tényleges projectalkalmazások projectfényképét, plusz a velük kapcsolatos műszaki információkat, a Lighting Bible azt a kettős célt is kitűzi, hogy mind gyakorlati és komoly referenciakötet, és az eladásokat segítő eszköz is legyen egyben. 712 olyan oldal, mely információkat és a vevőknek szóló ösztönzést is ad.

 

 

 

 

 


 

 

 


A House of Lighting az a hely, ahol nemzeti és nemzetközi kereskedők és vásárlók egyaránt részt vehetnek eladási és műszaki képzéseken, amelyeket közvetlenül a Lighting Bible 7 -nel kapcsoltak össze. A Delta Light a Wevelgemi főhadiszállásán szintén felállított egy lighting laboratory-t, ahol tanulmányozhatják a legjobb minőségű, speciális lámpákat és fénytechnikákat a gyakorlatban is.


Ily módon ajánlja a Delta Light vásárlóinak és ügyfeleinek (építészeknek, belsőépítészeti cégeknek stb.) azt a lehetőséget, hogy tudásukat bővíthessék a világítástechnikákkal kapcsolatban. Lelkes nemzeti és nemzetközi fogadtatása a House of Lightnak azt mutatja, hogy ezt a szolgáltatást igen nagyra értékelik. Mióta megnyitottak, a Delta Light nem kevesebb, mint 150 világítástechnikával foglalkozó szakembert fogadott minden hónapban az intenzív tréningjein. Az új termékkatalógus és az új lighting laboratory egyaránt mozdítják elő a Delta Light jövőjét. A céget 2004-ben jelölték az Export Lion díjra, 2005-ben az Év Cége díjra, 2006-ban a Belgian Building Awards díjra. A Delta Light nemrégiben nyerte meg a nemzetközi IF Product Design Awards 2007-et a Cyclon szerelvénnyel.