Hírek

Lehengerlő Simes falmosók

Nem kell kompromisszumokat kötni a kültéri világítás terén sem. A LOFT termékcsalád minden építészeti környezetbe jól illeszkedik.

A LOFT ROUND különféle fényforrásokkal ellátott, háromféle méretben kapható fali lámpatest. Főbb jellemzői a hengeres forma és annak esztétikus megmunkálása, amelyek a LOFT SQUARE-t kiegészítve teszik teljessé a LOFT termékcsaládot. Kompakt méretének és a tökéletes formatervezésének köszönhetően nagyszerűen beleillik minden építészeti környezetbe. 3 féle fényforrással (TC-TEL 18W  - konpakt fénycső - , HIT-TC CE 35W - fémhalogán - , QPAR30 75W - halogén) került forgalomba.


A fények kiemelésére vagy a lágyabb hatások létrehozására is használható, továbbá kiválóan alkalmas a szerkezeti elemek kihangsúlyozására. A MICROLOFT ROUND lekicsinyített méretekkel rendelkezik, ennek ellenére erőteljes fénysugarakat bocsát ki anélkül, hogy az a környező szerkezeti megoldásokat zavarná. A Microloft Round - minden előbb felsorolt pozitív vonását hordozza a LOFT termék családnak. 2 féle LED fényforrással kapható (fehér és kék színben), de igény szerint piros, sárga, és zöld változatban is rendelhető.