Hírek

Beszámoló a IV. Építész Squash Kupáról

Még többen lettünk. Az első verseny 28 indulójával szemben, most 39 játékos vállalta a megmérettetést az új helyszín ellenére, így elmondhatjuk, hogy a kitűzött cél teljesült. A svájci rendszer helyett, most csak csoportmérkőzéseken továbbjutottak játszhattak a helyosztókért. Így lehettet csak biztosítani, hogy minden induló minimum 3 mérkőzést játsszon.

A hölgyeknél 9 induló volt, így a 4-es döntőbe két csoportkörmérkőzései után jutottak a csoportok első és második helyezettjei. Adöntőbe Apátiné Csipán Noémi és Fésüs Virág jutott, akik nem mostjátszottak először egymás ellen, így nagyon szoros mérkőzést és igazánszép squasht láthattunk. A győzelmet Apátiné Csipán Noémi szerezte meg.

A férfiaknál a 30 indulót 8 csoportba osztottuk be, ahonnan a győzteseksvájci rendszerben küzdhettek tovább a győzelemért, a másodikhelyezetteknek pedig szintén svájci rendszerben folytatódott a vigaszág. A döntőbe Vas Máté és ifj. Szabó Gábor került, akik profi játékoshozméltóan kemény küzdelmet folytattak a győzelemért, melyet 3:1 arányban a papírformának megfelelően ifj. Szabó Gábor hozott el.



Az első három helyezett Octogon, Metszet előfizetést, egyedi tervezésűtrófeát és oklevelet kapott. A férfi győztes BMW teszthétvégét nyert. Atombolán kisorsoltuk a be light! által felajánlott Diesel Foscarinilámpát, melyet Bocsi Zoltán nyert meg. Minden induló 1 pólót is kapott. A fentieken kívül egy jó adag izomlázzal is gazdagabbak lehettünk.

Ezúton is köszönjük Szokolyai Gábornak a verseny életre keltését! Akollégák és sporttársak jóslata alapján jövőre még népszerűbb lesz ez arendezvény, sőt ötletként még a duplázás is felmerült. Ha egy napra issikerült a szakma résztvevőinek mentális és fizikai állapotán javítanimár megérte ennek a versenynek, rendezvénynek, baráti összejövetelnek aszervezésével foglalkozni.

Várjuk a 2014-es évben is a jelentkezőket! Várjuk az eddigi résztvevőktől a jobbító szándékú javaslatokat!

Eredmények:

Férfiak:
1. Vas Máté
2. ifj. Szabó Gábor
3. Fézler Zsolt
4. Zsengellér Sándor
5. Szabó Gábor
6. N. Nagy Tamás
7. Hájos Zoltán
8. Varga-Kovács Károly
 
Nők:
1. Apátiné Csipán Noémi
2. Fésüs Virág
3. Bene Barbara
4. Soltész Erika

Szervező: Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) (www.meszorg.hu) 
Ötletgazda: Szokolyai Gábor (MÉSZ) (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Koordinátor: Fézler Zsolt (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) +36 30 999 1874
Rendező: Griff Squash Club (griffsquash.hu)

Támogatók:
BMW-WALLIS  (www.bmw-wallispest.hu)                
GRIFF SQUASH CLUB (griffsquash.hu)                
SWIETELSKY (www.swietelsky.hu)                
HEVESTHERM (www.hevestherm.hu)                            
MCXVI ÉPÍTÉSZMŰTEREM (www.mcxvi.hu)                
POINTZERO (www.pointzero.hu)                
DECORFLOOR (www.decorfloor.hu )                
ÉPÍTÉSZFÓRUM (www.epiteszforum.hu)            
KŐRÖS CONSULT (www.kconsult.hu)                
BE LIGHT! (www.belight.hu)                
DO WORK!  (www.dowork.hu)                
OCTOGON (www.octogon.hu)                
ARMSTRONG (www.armstrong.hu)                
METSZET Építészeti Magazin (www.tervlap.hu)                
FÉZLER STÚDIÓ (www.fezlerstudio.hu)                
GYÜMIX (www.gyumix.hu)                
FÉMIXO

Szöveg: Fézler Zsolt

Fotó: Rácz Zoltán