Hírek

Fürdőkolónia a Gardánál

Néhány kilométerre a festői Garda-tótól nyílt meg az Aquardens Thermal Park, telis-tele a SIMES lámpáival.

Az Aquardens a maga 60 ezer négyzetméteres összterületével az egyik legnagyobb termálfürdő Európában. Az észak-olasz attrakció minden funkciót magába foglal, ami csak létezik: wellness, vízesések, lagúnák, úszómedencék…stb.





A beruházók és a tervezők semmit sem bíztak a véletlenre: az anyaghasználat és a beépített technológia terén is magas minőségű anyagok kerültek beépítésre. A víz alatti világítás tekintetében pedig kiemelkedően fontos volt, hogy hosszú távon is megbízható lámpatesteket telepítsenek, az esetleges meghibásodások ugyanis nem csak plusz a szerelési-javítási költségeket, hanem az üzem leállását, vendégszám kiesést is jelentenének.





A fürdő egészében a SIMES IP68-as védettségű POOL és POOL SPOT családjával találkozhatunk, melyek első osztályú megvilágítást adnak a víz alatt.





A POOL és a POOL SPOT család igen széles spektrumot ölel fel, segítségükkel szinte valamennyi felmerülő igény kielégíthető, legyen szó medencék, szökőkutak vagy vízesések megvilágításáról.





A világítótestekben közös a hűtési rendszer. A termékek gyűrűjén lévő lyukak biztosítják a víz keringését: a víz az alsóbb lyukakon áramlik be, ezt követően a lámpa borításában kering, majd, miután felmelegszik, a felső lyukakon távozik.