Hírek

Jön az idei Építész Squash Kupa

A szervezők a tavalyi verseny sikerét szeretnék túlszárnyalni 2013. március 16-án a IV. Építész Squash Kupa megrendezésével.

A IV. Építész Squash Kupa célja, hogy alkalmat adjon a sportolásra és a társasági életre egyaránt. Várják az építészeket, szaktervezőket,kivitelezőket, forgalmazókat, fejlesztőket, iparművészeket, az építészhallgatókat, hölgyeket és urakat egyaránt.



Nevezési díj:  email-es előregisztráció esetén 3000 Ft (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), a helyszínen 4000 Ft
Helyszín: Griff Squash Club - 1113 Budapest, Bartók Béla út 152.
Regisztráció:   9-10-ig; Helyszíni nevezés: 9 és 9.30 között
A verseny kezdete:  2013. március 16. szombat 10 óra
Eredményhirdetés és díjátadó: 2013. március 16. 18 óra



Díjak: Az első helyezett hétvégi BMW tesztvezetést, az első háromhelyezett egyéves OCTOGON, illetve Metszet előfizetést, valamint egyébértékes ajándékokat kap. Minden induló egy hetes (átruházható) LiteWellness Club belépővel lesz gazdagabb. Minden induló és kísérője averseny ideje alatt ingyen használhatja a Griff Squash Club wellnessszolgáltatásait, valamint parkolót. A verseny sokán támogatóinkjóvoltából szendvicseket, friss gyümölcselveket, illetve nevezőnként 1db ajándék pólót is biztosítanak. Az eredményhirdetés után értékesnyereményeket sorsolnak ki a versenyzők között.