Hírek

Új Simes weboldal

Átalakult a Simes weboldala! A kültéri gyártó továbbra is megmaradt a funkcionalitás mellett, mindehhez jó design párosul.

A Simes fekete-fehér tónusokra épülő új weboldala  6 fő menüpontba sűrít minden lényegi tudnivalót. Az összes termék, típuscsoportokba sorolva a katalógus menüpontban tekinthető meg  valamennyi szükséges információval kiegészítve: katalóguslap, szerelési útmutatók, képek, tervezési file-ok.





Bőven van mit megtekinteni a Referenciák menüpontban is, ahol alkalmazási területek szerint csoportosítják a megvalósult Simes projekteket. Felhasználóbarát megoldás, hogy az egyes munkák mellett mindenütt megtalálható, milyen lámpatípusok kerültek beépítésre.





A Highlight menüpont tartalmazza az újdonságokat, híreket a termékek, események tekintetében, továbbá innen tölthetők le a sajtóinformációk.





Szakemberek számára a leghasznosabb rész a Letöltés rovat, nem csak PDF kiadványok, katalógusok szerezhetők be innen, hanem a termékek fotometriai adatai, 2D, 3D modelljei, tervezési file-jai is. 





A Company menüpont külön fejezetenként taglal mindent, amit a gyártóról tudni érdemes, a Contacts pedig az országos Simes forgalmazó elérhetőségeit tartalmazza.

www.simes.it