Hírek

Az Euroluce-n debütál a Delta Light

Minden második évben jelentkezik a Milánói Bútorszalon berkein belül az Euroluce. A nemzetközi szinten is az egyik legnagyobb világítástechnikai kiállítás elsősorban a designról szól, és csak másodsorban a technikai újításokról, gyártókról.

2013-ban a Delta Light is részt vesz a milánói design seregszemlén, első alkalommal a gyártó történetében. Túl azon, hogy tovább kívánják erősíteni a nemzetközi brandet, a legutóbbi kiállításon, a kortrijki Intereur 2012-n aratott siker miatt döntöttek az Euroluce részvétel mellett. Akkor egy lebegő monolitikus „sziklát” alakítottak ki, melybe alulról, a kivájt lyukakon keresztül nyerhettünk betekintést. Ami felfele tekintve a látogatók elé tárult: jól megszerkesztett Delta Light lámpakompozíciók.








Az Euroluce részvétel fő apropója pedig nem más, mint az új katalógus, a Ligting Bible 10 , illetve az új kollekció bemutatása. Izgatottan várjuk mindkettőt! Aki a milánói kiállításon jár, egészen biztosan találkozik majd a Delta Light-tal, standjukat ugyanis közvetlenül a főbejárattal szemben álltíják fel (13-as épület, B14 stand). A stand formavilága, kialakítása egyelőre hétpecsétes titok természetesen. Addig is még néhány fotó legutóbbi attrakciójukról: