Hírek

Csináld magad Marset lámpa

Szőlőfürt vagy a Pink Floyd dobos Nick Mason dobfelszerelése? Számos hasonlatot találhatunk a Tam Tam-ra, a lényeg azonban a végeredmény, a jól eltalált design és a sokoldalúság.

A Marset kínálatában elérhető Tam Tam igen egyszerű, mondhatni tipikus geometriai formán alapszik. A tervező Fabian Dumas a klasszikus lámpaernyő formát vette alapul, illesztette egymáshoz különböző méretekben és adott nekik más-más tónust. Az egymáshoz illesztett lámpaernyők mozgathatók.  




Az egyszerű ötlet végeredménye egy olyan termék, mely ugyanúgy megállja helyét minimál vagy épp elegáns terekben (pl. ha egyszínű fekete az összes darabja), mint egy holland hostelben vagy gyerekszobában. (több szín kombinációja esetén).





Az i-re a pontot pedig az egyedi összeállítás lehetősége adja: mind a Tam Tam3, mind a Tam Tam5 minden egyes ernyője rendelhető a fekete, fehér, narancs, barna, zöld és homokszín kombinációjában. A Tam Tam Mini esetében a központi ernyő fekete vagy fehér, a körülvevő fekete, fehér, narancs, barna, zöld és homokszín lehet. Ezen a linken, a Marset interaktív alkalmazásában mindenki összeállíthatja saját kombinációját.