Hírek

Multibrand store, ahogy a belgák látják

2012 augusztusában nyitott meg a belga Rollegem-Kapelle város új multibrand üzlete. A Bonafida világítása funkció és design tekintetében egyaránt csillagos ötös.

Tineke Fossez , a tavaly nyáron megnyílt üzlet tulajdonosa a Delta Light világítástervezőit kérte fel, hogy megfelelő fénybe öltöztessék a leendő üzletet. A minimál belsőépítészeti koncepcióhoz remekül illeszkedik a Delta Light lámpáinak designja, a fő feladat ezért az volt, hogy megfelelő világítástechnikai számításokkal és méretezésekkel megtalálják az ideális típus kiosztást.





Változtatható sugárzási irányú Ultra Twin lámpatestek és Supernova mennyezetre szerelt típusok kerültek legnagyobb darabszámban a térbe, e kettő ideális kombinációját adja a direkt és a diffúz világításnak. A termékek kiemelő világítását az Ultra Twin-ek adják. A típusokon túl találkozhatunk a dekoratív Topix falikarokkal, illetve függesztett Metronome-okkal is az üvegezett pult felett.  








A kirakat világítást járólapba süllyesztett You-Turn fémhalogén típusok adják, a fény-árnyék ellentét, illetve a bábuk alulról való megvilágítása igazán drámai hatást kelt, és vonzza a járókelők tekintetét.