Hírek

2 Good Design Award a Flos-nak

Tavaly, a milánói Euroluce kiállításon találkozhattunk a KELVIN LED és a LIGHTSPRING lámpatestekkel. A Flos termékeit Good Design Award-dal díjazták.

A cégünk által képviselt lámpatest gyártók folyamatosan nyerik el a Good Design Award elismerést. Mint már korábban is beszámoltunk róla, a Delta Light 2 termékével (Mc Delta és Supernova), a de Majo pedig kortárs csillárjával, a Cannettata-val nyerte el az elismerést (ez utóbb tervezője a neves építész, Massimo Iosa Ghini).

Most pedig 2 újabb design díjas terméket üdvözölhetünk: a Flos újdonságai közül a KELVIN LED asztali lámpatest (designer: Antonio Citterio, 2009), illetve a LIGHTSPRING falikar (designer: Ron Gilad, 2011) kapta meg a Good Design Award-ot.








Good Design Award-dal azokat a termékeket jutalmazzák, melyek a megszokott, bevett vonalak helyett formai újításra tesznek kísérletet, mindezt úgy, hogy ne menjen a funkció rovására. A díjat a The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design (Chicagói Építészeti és Design Múzeum) és a The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies (Építészet, Művészet, Design és Várostudományok Európai Központja) osztja ki minden évben.