Hírek

Hamarosan itt a SIMES 2012/2013-as katalógusa!

Már nem kell sokat várni, és megjelenik a SIMES 2012/2013-as katalógusa. A kiadvány a kültéri világítástechnika gyártótól megszokott magas minőségben, gazdag képes illusztráció és műszaki leírás keretében mutatja be a termékpalettát. Előjegyzést felveszünk!

A legutóbbi barna borítós katalógust hamarosan felváltja az elegáns fekete 2012/2013-as új kiadvány. Borítóján a ZEN kültéri falikar, a SIMES egyik tavaly bemutatott terméke látható.





A letisztult fekete designborító után csaknem 400 oldalnyi professzionális világítástechnikai megoldás, fotó és technikai adat következik. Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a SIMES R&D osztálya gőzerővel dolgozott az elmúlt években a LED technológia terén. Az eredményt első alkalommal az 2011-es Milánói Euroluce kiállításon láthattuk, most pedig a katalógus lapjain bizonyosodhatunk meg arról, hogy a SIMES a jövőt a LED-ben látja. A katalógusban szép számmal találkozhatunk 130 lm/W fényáramú LED-es lámpatestekkel, valamint olyan LED-es termékekkel is, melyek már 25° sugárzási szöggel is elérhetők.


A SIMES hamarosan megjelenő, 2012/2013-as katalógusára előjegyzést felveszünk. Amennyiben igényelni szeretné a kiadványt, kérjük az alábbi adatok pontos megadásával küldjön e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Név
Cégnév
Telefon
E-mail cím

A katalógus megérkezéséről e-mailben küldünk majd értesítést.