Hírek

Menő üvegbúrák a Delta Light-tól!


A Delta Light újdonságai nem csupán praktikus szempontokat szolgálnak, hanem a belső terek illetve a kültér hangulatát is meghatározzák. Ezek a lámpatestek nemcsak a megvilágításért felelnek, hanem stílust és egyedi atmoszférát is hoznak létre környezetükben, így a jól megtervezett világítás az esztétika és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát teremti meg.


MONTUR
A Delta Light Montur rendkívül eredeti interpretációja az archetipikus koncepciónak: a jellegzetes designt a 3D fémkeret adja, mely körülöleli a fényforrást. Elérhető beltéri és kültéri változatban, padlóra, falra vagy mennyezetre szerelhető kivitelben, LED klaszterekkel vagy rusztikus megjelenésű filament LED fényforrással. A kollekció gyönyörűen illeszkedik mind a vidéki-klasszikus, mind a modern otthonokba, de alkalmas szállodákba és középületekbe is.

 

delta light montur lampa

 

NEBBIA
A Delta Light Nebbia a Park Associati építészirodával folytatott együttműködés eredményeként született meg, megtestesítve egy olyan lámpatestre való törekvést, amely zökkenőmentesen ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát. A lekerített élekkel, tetszetős forma- és színpalettával tervezett Nebbia nemcsak a célját szolgálja, hanem vizuálisan is magával ragadó elemet ad akár beltéri-, akár kültéri felhasználás során.

 

delta light nebbia lampa