Hírek

A Delta Light legjobbjait díjazták a Red Dot Awards-on!

A Delta Light 4 díjat zsebelt be a 2022-es Red Dot Design Awards-on! A Soliscape-et, az Entero-t, a Frax-ot és az Oono-t díjazták a kiemelkedő designért, illetve a funkcionális- és innovatív világítástervezési törekvéseikért.

 

nl collage

 

 

A Soliscape pedig a Red Dot Awards legmagasabb elismerésében részesült, hiszen a ‘Best of the best’ kategória abszolút győztese lett. Nem is csoda, hiszen tökéletes összhangban egyesíti az akusztikát a világítással. Sőt, okos-rendszer lévén könnyen csatlakoztatható épületfelügyeleti rendszerhez, segítségével információkat továbbíthatunk a hőmérsékletről, páratartalomról és a levegő minőségéről. A gyorsan változó hétköznapokkal pedig a moduláris kialakítás tart lépést, ami bármikor lehetővé teszi az új lámpatestek, akusztikai elemek és funkciók hozzáadását. A rendszer a kibocsátott fény színhőmérsékletet dinamikusan képes változtatni, azaz követi a bioritmusunkat adott napon, illetve napszakon belül.

 

 

emailbanner

 SOLISCAPE FX24 HR

 

Ez is alátámasztja, hogy a világítást alapvető szükségletnek tekinteni elavult megközelítés. Főként a munkakörnyezetek igényelnek különös figyelmet, ahol a felhasználó-központú világítás bizonyítottan jelentősen növeli a termelékenységet és a jó közérzetet.