Dealogic Iroda

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda

 

A Nyugati Pályaudvar mellett fekvő Eiffel Tér Irodaházban átadták a Dealogic Irodát. A belsőépítészeti megoldásokat a willbedesign csapata jegyzi, a project managementet a Stay In Hungary Kft., cégünk, a be light! lámpatesteket szállított az enteriőrbe.

Új irodát alakítottak ki a DVM Group fejlesztésében felépült, a 2011-es FIABCI Nemzetközi Nívódíj Pályázatán díjazott Eiffel Tér Irodaházban. A döntéstámogató IT platformokat fejlesztő Dealogic megnyitotta budapesti irodáját az épület 5. szintjén.

 

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda 2

 

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda 3

 

A Dealogic Iroda világítástechnikai megoldásai között számos érdekes megoldással találkozhatunk, melyek közül első helyen kell említenünk a FLOS – Soft Architecture kollekcióját. A Soft Architecture széria könnyű, ugyanakkor kellőképp erős kompozit anyagokból (Under-Cover) építkezik: a termékcsalád lényege, hogy a lámpatest egy egyedi formájú (széria vagy rendelésre gyártott) testben foglal helyet, és a kettő együtt, a fal vagy mennyezet önálló elemeként kerül beépítésre. A technológia az elmúlt évek egyik legnagyobb design újításának számít a piacon, amely arról tesz tanúbizonyságot, hogy a belsőépítészetet és a világítást tökéletes összhangba lehet hozni.

A Dealogic Irodán belül 3 helyen is találkozhatunk a technológiával: rögtön a bejáratnál egy hosszan elnyúló pult fogadja a betérőket, mely oldalára a Soft Architecture kollekció Wallpiercing típusai kerültek. A szoborszerű gyűrűk RGB színkeverésesek, tehát az előre betáplált program szerint változtatják színűket – impulzív látvány mind az ott dolgozók, mind a betérő ügyfelek számára.

 

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda 4

 

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda 5

 

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda 6

 

Nem csak a pulton, hanem a tárgyaló helyiségekben is találkozhatunk a Soft Architecture újdonságokkal: mindkét helyiséget azonos koncepció mellett alakították ki, a mennyezeten a káprázásmentes mélysugárzók mellé az USO 600 BOOB típusok kerültek. A marsbéli tájra és lelógó cseppkövekre egyaránt emlékeztető organikus lámpatestek 32 cm-re nyúlnak be a mennyezetről.

 

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda 7

 

A lámpatestekben KAP white phosphor LED világít, ami magas színvisszaadással (CRI index) és kis fogyasztással rendelkezik. A mennyezet közepén a bemélyedő USO 900 típus kap helyet.

A harmadik helyiség pedig a közösségi térként funkcionáló bár és olvasótér. Az olvasótér és az ahhoz tartozó kanapé felett három darab függesztett USL 100 Pluto lámpatest található, mely kellemes diffúz fény biztosít az ott tartózkodóknak.

 

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda 8

 

A Soft Architecture kollekció mellett természetesen más gyártó termékei is megjelennek a belsőben: az olasz PRANDINA – Equilibre Fluo állólámpáival találkozhatunk a munkatérben, az egyes munkaállomások között, összesen hat helyen. Az Equilibre magassága több mint 2 méter, garantáltan meghatározó elemmé válik bármilyen belső térben.

 

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda 9

 

A 3 vezetői helyiségbe pedig egy másik állólámpa típust szállítottunk, amely szintén szabályozható, tehát energiatakarékos: az olasz MODOLUCE – Corner állólámpái a munkaasztalok illetve a kör alakú kis tárgyalóasztalok mellett kaptak helyet (helyiségtől függően), kellemes, hangulatos fényt adnak, és nem utolsó sorban remekül néznek ki.

 

irodavilágítás,üzletvilágítás,világítás vezérlés, be light!, dealogic iroda 10