Referenciák

Zazie Bistro & bar

Címkék:

 

A MOL Campus egyik új étterme, az irodaház földszintjén működő Zazie Bistro & Bar az este’r partners belsőépítészeti koncepciója alapján valósult meg. Igazi áramlásélményben lehet részünk a terekben, a természet nemcsak a nagy üvegfelületeken, de az enteriőrben is beköszön. A kényelmes lounge-részen kis öblökben pihenhetünk, az ételeket pedig menő éttermi boxokban fogyaszthatjuk el.

 

small MP101418 HDR

 

A tervezés egyik alapgondolata az volt, hogy az urbánus, modern adottságokat, melyek az épületből és környezetéből erednek, párba lehet állítani a természettel, hogy ebből egy meghitt, hívogató, könnyed enteriőrt alakítsanak ki. Az általános világításért sínes rendszerű spotlámpák felelnek, amelyek szinte észrevétlenül bújnak meg a térben.

 

small MP101427 HDR Edit

 

A szigetszerű, zárt, kerek asztalok bensőséges hangulatát fonott lámpaernyők adják. A külső, döntött üvegfal mentén haladva szellősebb asztalsorok következnek. Középen húzódnak a zártabb, 4 férőhelyes boxok.

 small MP101436 HDR Edit

 

A tér belső oldalán, a szaletli mögé pedig egy dobogó került, hogy a vendégek onnan is kilássanak az öbölre. Az asztalok fölött LED sávokkal megvilágított különleges hangulatot teremtő textilinstalláció ráerősít a hely természetközeli hangulatára, melyet impresszív designlámpák egészítenek ki.

 

small MP308098 HDR

 

Belsőépítészet: este’r partners

Világítástechnika: BE LIGHT!

Fotók: Molnár Péter