Referenciák

Colonnade Iroda

Címkék: ,

 

A közelmúltban átadásra került a Colonnade Insurance S.A. irodája, így a nemzetközi biztosítótársaság magyar leányvállalata lett a Skanska Hungary által frissen átadott H2Offices I. ütemének első bérlője. A cég közel 1500 nm-es irodaterületet foglal el terasszal, tárolókkal és parkolókkal.

 

2023.03.colonnade 129

 

A legmodernebb megoldások biztosítják az irodában tartózkodók testi-lelki komfortérzetét: jó minőségű beltéri levegő, hangkomfort, emberközpontú világítás, természetes anyagok és könnyen elérhető rekreációs lehetőségek.

 

2023.03.colonnade 106

 

A generál- és belsőépítészeti tervezés a Value4real érdeme: a végeredmény pedig egy inspirálóan otthonos, mégis innovatív munkakörnyezet lett, amely a komfort mellett az energiahatékonyságot is fókuszba helyezte.

 

2023.03.colonnade 126

 

Ezekkel összhangban specifikálta és szállította a világítást a BE LIGHT! csapata. A teljes irodatérben energiatakarékos lámpatestek kerültek beépítésre, illetve minden munkaterületet dimmelhető világítással felszerelt, amely a speciális közösségi helyiségekben integráltan működik az audio-vizuális rendszerrel. A komfortérzetről egyaránt gondoskodnak technikai-, illetve a LumoConcept által gyártott designlámpák is.

 

2023.03.colonnade 116

 

 

2023.03.colonnade 110

 

Space planning, belsőépítészet és generáltervezés: Value4Real Group
Projektigazgató: Knerczer Bea
Projektfelelős építész: Szabó Attila
Építész munkatársak: Horváth Vivien, Kiss Marianna, Németh-Téglás Adrienn
Épületvillamosság: Pabole Kft.
Fotók: Hlinka Zsolt
Világítástechnika: BE LIGHT!