Referenciák

Opera Garden Apartmanok

hotel vilagítas belight opera garden
Az Opera Garden Hotel & Apartments jó példája az okos városi fejlesztéseknek. A szálloda története egy apránként felvásárolt belvárosi társasházban kezdődött, majd tavaly egy üresen álló, elhanyagolt irodahelyiség átalakításával folytatódott. Az apartman szobák hangulatukban az airbnb otthonosságát, szolgáltatásokban azonban egy luxushotelt idéznek.

hotel vilagítas belight opera garden 2


A Hajós utcában található hotel bővítését 2015 végén határozták el a tulajdonosok. A szállodával szemben lévő bérház földszintjén üresen álló hatalmas irodahelyiséget szemelték ki a későbbi apartman szobák kialakításához. Havas Edina Nyári Atilla belsőépítésszel és csapatával együtt tervezte meg a szokatlan alaprajzi adottságú tereket. Egyéves tervezési és kivitelezési munkálatok után, 2016 novemberében adták át az első öt, belső kétszintes apartmant.

hotel vilagítas belight opera garden 5

 

hotel vilagítas belight opera garden 8


A belső design alapját a főépület elegáns, szecessziós stílusa ihlette. A XX. század eleji dekoratív mintákat adaptálták a letisztult, modern enteriőrbe. A tervezési folyamat során a tulajdonosok rögtön beleszerettek egy arany leveles tapétába, amely a későbbiekben meghatározta a szobákban használt színpalettát is. A Opera Garden Apartmanok világítását a BE LIGHT! tervezte és szállította. 

hotel vilagítas belight opera garden 7