Hírek

Gorillamarketing a Dark-tól

A Dark a világítástechnikai termékek mellett gorillákkal vesz részt az Interieur 08 belsőépítészeti kiállításon. Az akció annyira gerilla, hogy egyelőre csak egyet tudni biztosan: majmok márpedig lesznek.

Mint már korábban is beszámoltunk róla, hamarosan kezdődik az Interieur belsőépítészeti kiállítás idei kiadása. A helyszín a belga Kotrijk városa lesz, az időpont pedig az október 17. - 26. közti tíz nap. A legnagyobb, leghíresebb gyártók természetesen ott lesznek, mint ahogy képviselteti magát a belga Dark is. A meglepően kicsi, mindössze 16 fős személyzettel dolgozó csapat nem nevezhető főszereplőnek a piacon, remek ötleteikkel, Ingo Maurer szenvedélyét idéző alkotásaikkal viszont kiválóan ellensúlyozzák mindezt.


A Dark nem csak termékeivel, hanem egy gorillás gerillaakcióval vesz részt az Interieur 08-on. Egyelőre nem lehet sokat tudni az eseményről, mindössze annyit, hogy a főemlősök legnagyobbjainak számító gorillák, pontosabban azoknak öltözött emberek lesznek a főszereplők - derül ki az Dark interneten megjelent promóciós videójából. Aki többre kíváncsi, feltétlenül látogasson el az Interieur 08-ra, azon beül is a hármas csarnokba, a 2008-as Dark újdonságok biztosan ott lesznek.