Hírek

Variálható klasszikusok

A Regiolux Cubus családja egyaránt használható különálló világítótestként és folyamatosan szerelten, a lámpatesteket egymáshoz illesztve. Variálhatóságát tovább árnyalja, hogy felületre szerelve, álmennyezetbe süllyesztetve és függesztve is alkalmazható.

A süllyesztett változathoz a világítótestek széles választéka áll rendelkezésre, amelyek az összes jelentős álmennyezeti rendszerhez megfelelőek. Függesztett világításként az Y-sodronyos függesztő szerkezet és a fehér csatlakozó kábel segítségével (a felfüggesztés hossza 150 - 2000 mm) alkalmazható. A megfelelő fényeloszlást alumínium parabola fényterelő ráccsal vagy alternatív megoldásként a selyemmatt fényű, galvanizált fényterelő tükörrács biztosítja - a káprázás így teljes mértékben megszüntethető, és a megvilágítás megfelelő lesz a munkahelyek számára.


A fehér bevonatú fém fényterelővel ellátott változat a közlekedő helyiségekhez (folyosókra, lépcsőházakba és váróhelyiségekbe) megfelelő. A lámpatest a katana szerelőrendszerrel együtt egyedi és kifinomult megjelenésű, amelybe további alkatrészek és eszközök (érzékelők, kijelző, stb.) is beépíthetők. A különféle megvilágítási szintek és a választható T8 fénycsövek vagy a fejlettebb T5 lámpatechnológia az igényeknek megfelelő világítás kialakítását és a lámpatestek egységes megjelenését teszi lehetővé. A korszerű szabályozórendszerekkel történő használat érdekében az előtéttípusok széles választéka áll rendelkezésre.