Hírek

Díjat nyert a Delta Light!

Az IF Termék Design Díj, a világ egyik legrégebbi design pályázatának díja. Több mint fél évszázada, minden évben lehetősége nyílik a pályázó cégeknek és tervezőiknek, hogy összemérjék erejüket ezen a nemzetközileg elismert eseményen. Minden győztes védett IF tanúsítványt kap, ami a termék életciklusa során mindvégig érvényes marad.

A pályázat évenkénti kiírása lehetőséget ad arra, hogy a nevező cégek évről-évre egyedi tervezésű, eredeti alkotásokkal lepjék meg a szakmát, a zsűrit és a közönséget. Az érdeklődők, az IF termék design díj 14 kategóriájában nyerhetnek bepillantást a kortárs design komplexitásába és széles spektrumába. Ennek köszönhetően a nagypublikum is találkozhat a minőségi design fogalmával és megismerheti azokat a cégeket és termékeket, melyek már elnyerték ezt a díjat. A belga DELTALIGHT két egymást követő évben is megnyerte ezt a rangos díjat. Tavaly, (2007) a Circuline sorozathoz tartozó Cyclon kapta a rangos elismerést. A Cyclon közvetlen és közvetett fényt is kibocsát és akár egy esztétikus művészi tárgy, tökéletesen illeszkedik a belső térbe. 2008. januárjában a LOOK IN lett az IF Termék Design Díj győztese. Ezzel a termékkel a letisztult szépség egyszerűségére hívják fel a figyelmet.


A szolid formájú lámpatest fénye erőteljes és kontúros, így alkalmazása ideális jelzőfényként, de akár meglepő, mindössze fantáziánk által határolt fényhatások létrehozására is. A LOOK IN szürke, fekete és fehér alapszínekben kapható, nagy teljesítményű, kék, illetve hideg (5500K) és meleg (3300K) fehér színekben szerelt 1W LED-el rendelhető.