Hírek

Ragyogás

Az időtlenül modern, gazdag örökségűSwarovski kristály megragadta a pillanat hangulatát, hogy a kortársdesign nélkülözhetetlen alkotóelemévé váljék. A fénnyel telt, prizmaalakú és drámai erőt sugárzó STRASSŽ SwarovskiŽ kristály ma mind a hagyományos, mind a modern nemzetközi világítástervezők kedvencválasztása.

Káprázatos, világszínvonalú világítási rendszerek, mint a szikrázó Crystal StarLED, ami LED technológiával készült kristály csillagokkal teleszórt égbolt, a  sokoldalúság és a szabadság világát tárják elénk. A kristálynak, mint kreatív anyagnak belülről fakadó különleges tulajdonságai a világon mindenütt magukkal ragadják az építészek és a belsőépítészek képzelőerejét.  


Kristálybirodalom
A Swarovski tevékenységeinek középpontjában a művészet és a technika tökéletes összhangját ötvöző kristályelemek létrehozása áll. A hibátlan precíziós vágott kristályokat a csöndes kis ausztriai Wattens faluban állítják elő, ahol a vállalatot 1895-ben megalapították. Innen küldik szét az egész világba, hogy a tervezők és a gyártók a formatervezésen alapuló iparágak széles körében alkalmazzák. Ma, amint a kristály vonzereje erősödik, a Swarovski is fokozottan foglalkozik a világítással, az építészettel és az épületbelsőkkel. Céltudatosan szállítja termékeit az építészeti tervezői közösségnek, és működik együtt velük.

STRASS  Swarovski Crystal - a márka
A Swarovski 1965-ben kezdett világítástechnikai kristályelemeket gyártani, a STRASS márkanevet pedig 1976-ban jegyeztették be. A Swarovski kristály összes jellemző tulajdonságát magán viselő STRASS Swarovski Crystal elemeinek precíziós csiszolása tökéletes, szimmetriájuk és összhangjuk kifogástalan, és egyedi portaszító felületük sohasem veszíti el a csillogását.


A legkiválóbb minőségű anyagokból előállított csillárelemek tisztasága és világossága garantálja a fény ideális szórását és törését, és az iparágban felülmúlhatatlan kivételes csillogást sugároz. Ma a minőség garanciájaként és a Swarovski tökéletesség iránti elkötelezettségének jeleként a csillár elemeibe lézerrel vésik be a STRASS aláírást. A logó szerepel a STRASS termék tanúsítványokon, a 100%-ban STRASS Swarovski Crystalból készült csillárok címkéin.  Ez a minőség jelzése, amely szavatolja a vevő számára, hogy csillárja elemei a legkülönlegesebbek, amit megvásárolhat.

Partnerüzletek
A Swarovski 2004-ben világméretű kezdeményezést indított, amelyben a vállalat gondosan kiválasztott világítási szaküzletekkel működik együtt. Ezek száma az egész világon meghaladja a 140-et. Közéjük tartozik az innsbrucki Crystal Gallery, valamint a Crystal Worlds, a Swarovski saját multimédiás szórakoztató központja Wattensben és a be light! A partnerhálózat bármely szaküzletét felkeresve a vevők biztosak lehetnek, hogy szakértő tanácsot kapnak a speciális felkészültségű személyzettől.