Hírek

Continous Line, már üveg kivitelben is

honlap0

 

A Continous Line az egyik legjobb példa arra, hogy a világítás milyen sokat képes hozzátenni az építészeti megoldásokhoz.

A Continous Line lámpatest egy olyan fénysáv, melynek fénye folyamatos és homogén, így rendkívül attraktív összhatást érhetünk el vele. Hasonló termékekkel már korábban is találkozhattunk, a Continous Line igazi újdonsága, hogy kültéren is alkalmazható.

A SIMES termékével tehát létrehozható olyan, az építészeti megoldásokat kiemelő hatás, mikoris a fény a beltérről indulva üvegfelületen át a kültérre fut ki, majd felfut például az oldalsó falra. A variációk száma szinte kimeríthetetlen; a SIMES a terméket 1 méteres egységekben gyártja, és 10 centiméterenként lehet rövidebbre szabni.

A LED-es termék IP67-es védettségű, a Continous Line alumínium teste kettős kengyelszerkezettel illetve a talapzaton elhelyezkedő távtartókkal készül, így pontosan a talajviszonyoknak megfelelően lehet beilleszteni. A SIMES két fényforrással mutatta be a fénysávot: a kellemes homogén fehér tónusú, 3000 K-es LED-es verzióban, illetve RGB LED színkeveréses változatban.

A korábbi polikarbonát mellett 2014-ben megjelentették az üveg burás kivitelt, mely IK10 mechanikai védettségű és 500 kg-ig terhelhető.

További részletek a gyártó oldalán!

 

honlap