Hírek

Delta Light BIM file-ok

en building information modelling bimHONLAP

 

A BIM (Building Information Modelling) Európa-szerte egyre inkább sztenderddé válik, és itthon is egyre több beruházás követeli meg az épületinformáció modellezést.

A BIM egy intelligens, fejlett modellalapú folyamatként határozható meg, amely az építőipari és az infrastruktúra-projektek gyorsabb, gazdaságosabb és környezetkímélőbb kivitelezéséhez és kezeléséhez nyújt segítséget. A BIM pontosan szimulálja a projekteket, Így teszi hatékonyabbá a dokumentálást és a rajzolást, kezeli az adatokat, és segíti a projektekben részt vevő személyek közötti kommunikációját. Kompatibilis szoftvercsomagok használatával minden fél ugyanazon információkhoz fér hozzá, és ugyanakkor információt is tölthet a modellbe, amit az épület egész élettartalma alatt használhat.

Igazodva a piaci igényekhez, a Delta Light is egyre több termékéhez teszi közzé a tervezési file-ait. Jelenleg a termékek 50%-ához, a Butler, Carree, Diro, Grid In, Grid On, iMax, Reo, Ringo, Spy, Superdome, Supernova, Tweeter és You-Turn családokhoz állnak rendelkezésre Revit fileok. A lista folyamatosan bővül.