Hírek

A be light! elnyerte a Business Superbrands 2017 címet

A 2016-os elismerést követően 2017-ben is elnyerte a be light! a Business Superbrands díjat. A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek elsősorban vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

Idén tizedik alkalommal ült össze a jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló zsűri, és döntött arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján a be light!-ot érdemesnek találták arra, hogy elnyerjük a Business Superbrands 2017 elismerést. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

A bizottság minden évben a Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével dönt arról, hogy az üzleti élet mely szereplői viselhetik a védjegyet. Az elismerés célja, hogy irányt szabjon a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és példát mutasson a hazai márkáknak a sikeres márkaépítéshez. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.