Hírek

XV. Építész-BE LIGHT! Regatta beszámoló

Az idén XV. alkalommal került megrendezésre az ÉPÍTÉSZ-BE LIGHT! REGATTA vitorlásverseny. A jubileumi eseményen pedig még nagyobb számú érdeklődő vett részt, mint a korábbi években: összesen 210 fő és 30 hajó hódította meg a magyar tengert. Nézzétek meg a hivatalos after moviet az eseményről!

 

 

 

 


Ez az év az Építész Regatta történetében egyben egy új kezdetet is jelöl, köszönhetően a fiatal generációnak, amelyből idén oly sokan érkeztek a versenyre. A MOME hallgatóinak munkáit és a LumoConcept szemet gyönyörködtető installációit Balatonlellén tekinthette meg a nagyközönség.

 

 

10024

 

10425

 

A mostani Építész Regattán rekordszámú, összesen nyolc történelmi vitorlás vett részt. Jelenlétük pedig egyértelműen emelte a hétvége színvonalát, amely így mára a Balaton egyik legelegánsabb rendezvényévé nőtte ki magát.

 

10174


A jó hangulathoz mi magunk is igyekeztünk hozzájárulni: a keszthelyi Móló Café teraszán délután BE LIGHT! fröccsterasszal vártuk a befutó hajókat, este pedig egy BE LIGHT! gin tonic bár nyílt a vendégek számára.

Mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük mindenkivel találkozunk jövőre is!