Hírek

HORDOZHATÓ HANGULATVILÁGÍTÁS

 
Egy lámpa nem csak azzal nyerheti meg a szívünket, hogy tökéletes küllemet kölcsönöz neki a tervezője, hanem a felhasználásának sokoldalúságával is. Ezen elvárásoknak pedig az alábbiakban kiválasztott hordozható lámpák mindegyike megfelel, hiszen nem csak mesterien megalkotott darabokról van szó, de vezeték nélküli kialakításuknak köszönhetően bárhova elhelyezhetőek.
 
 

JÁTÉK A SZÍNEKKEL
A spanyol Marset Dipping Light lámpái nem csak megtöltik a teret színekkel, de köszönhetően a kétféle talpnak és a számtalan árnyalatban elérhető búrának szuper variációkat is lehet összeállítani belőlük! Emellett elérhető fali-, mennyezeti-, asztali- és hordozható kivitel is.

Design: Jordi Canudas

 

marset


IDŐTLEN ÉS STÍLUSOS
Az arturo alvarez első hordozható LED-lámpája a Hipatia időtlen stílusával és elegáns formájával bármilyen felhasználáshoz alkalmazkodik:  a vízálló kialakításnak köszönhetően felakasztható a kertben vagy akár jelzőfényként a földre helyezhető, de mesésen mutat beltéren is!

 

alvarez


SZIKRÁZÓ FÉNY
AZ IN THE SUN fantázianevű vezetéknélküli lámpát Dominique Perrault építész és Gaëlle Lauriot-Prévost designer tervezte a DCW éditions számára, a Versailles-i kastély Dufour-pavilonjának felújításának részeként ezzel tisztelegve a Napkirály előtt. A lámpa csillogó aranyba burkolja a környező teret, lágy árnyékokat festve a falakra, ezzel teremtve különleges atmoszférát a helyiségben.

Design: Dominique Perrault

 

dcw