Hírek

OUTDOOR LÁMPAVARIÁCIÓK

Amikor kültéri lámpára gondol az ember, akkor elsőként nem a design, hanem a funkcionalitás jut az eszébe, de a két fogalom nem feltétlenül kell, hogy egymás nélkül létezzen. Mai válogatásunk lámpái nem egyszerűen időtállóak, hanem a külterek designelemei is egyben.

 

HORDOZHATÓ FÉNY
A FLOS Philippe Starck által tervezett elegáns kültéri világítás kollekciója, az IN VITRO egy sor üveglámpásra hajazó modellt sorakoztat fel, amelyek varázslatosan ragyogják be a kerteken átvezető utakat. A fényárban úszó üvegkupola gondosan óvja a dematerializált építészeti világítás költői- és szürrealisztikus gondolatát. A megszokott IN VITRO modellek mellett mostantól hordozható kivitelben is elérhetők, illetve a lámpatest 7 különböző textúrájú felületkezeléssel választható: fehér, erdei zöld, halványzöld, mélybarna, terrakotta, fekete és antracit.

 

Flos In Vitro

 

PATINÁS DESIGNCSAVAR
Az ASTRO patinás rézből készült Cabin lámpa kollekciója, nem csak a külterek, de a fürdőszobák apró, mégis hatásos díszei lehetnek. A designvariációs skála is igen széles: elérhető fali- és mennyezetre szerelhető kivitelben, opálos- és átlátszó üvegbúrával, 3 féle színben! Mi imádjuk!

 

Astro Cabin

 

A MULTIFUNKCIONÁLIS KEDVENC
Asztal vagy lámpa? Mindkettő!  A Foscarini Solar multifunkciós kültéri lámpája nem csak hangulatos megvilágítást biztosít a kertben, de a kialakítása révén a közösségi területek központi eleme is lehet! A praktikus és mutatós kialakítás mellett, pedig az anyagfelhasználás teszi igazán strapabíróvá, hiszen a lámpatest formázott polietilénből-, a teteje greslapból-, a váz pedig lakkozott bevonatú cinkötvözetből készült.

 

Fosarini Solar

 

A TERMÉSZET INSPIRÁLTA
A Marset Ginger outdoor modellje "világító erdei gombaként" mutatja az utat a sötétben: nem csak tökéletesen beleolvad a természetbe, de modern összhangot is teremt a környező növényzettel. Design by Joan Gaspar

 

Marset Ginger