Hírek

Best of március: Designlámpa Guide

A tökéletes belső enteriőr kialakításához elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás, mely nem csak funkcióját tölti be, de túl is mutat azon, vagyis designelemként is alkalmazható! Mivel folyamatosan rajta tartjuk a szemünket az aktuális lámpa trendeken, készítettünk nektek egy válogatást a havi kedvenceinkből!

FÉMES CSILLOGÁS
Az a by arturo alvarez Ballet kollekciójának rozsdamentes acélhálóból készült lámpabúrái izgalmas fény-árnyék játékot hoznak létre a falakon, sőt a precíz művészi tervezés-, és az aszimmetrikus összjátéka miatt minden nézőpontból más arcát mutatja. Design: Héctor Serrano.

 

arturo

 

VARÁZSLATOS VINTAGE
A DCW éditions IN THE TUBE lámpacsaládját  Dominique Perrault építész és Gaëlle Lauriot-Prévost tervező páros álmodta meg, és a végeredmény igazán lenyűgötő lett: egy kicsit indusztriális, egy kicsit varázslatos!

Nem csak a fény iránya változtatható a beépített fémháló segítségével, de a lámpa színhőmérséklete is szabályozható: a rozsdamentes acélbetét felel a hidegebb ezüstös fény-, és az eloxált alumínium a melegebb, aranyszín kibocsátásáért!

 

dcw 1

 

ATLANTISZ ELVESZETT LÁMPÁJA
Az OCHRE medusa bloom jól példázza, hogy hogyan áll össze a sok apró részlet egy lenyűgöző egésszé! A medúzarajra hajazó lámpa különlegessége, hogy az üvegcseppek mindegyike kézzel fújt üvegből készült, ezért nincs köztük két egyforma!  A hangulat, amit áraszt azonnal egy elveszett vízalatti városba kalauzol minket!

 

ochre 11