Hírek

II. Hungária Rendőregylet -BE LIGHT! kupa

A Hungária Rendőregylet, valamint a BE LIGHT Kft. együttműködése alapján 2019. szeptember 15. napra meghirdetjük a II. HRE–BeLight. kupát női és férfi kategóriában.

Ebben az évben csapatversenyt is hirdetünk. A csapatok 3 fővel regisztrálhatnak. Az értékelésnél mindhárom fő teljesítménye összeadódik és az úgy kapott eredményt vesszük figyelembe az értékeléskor.

A versenyre egyénileg van lehetőség nevezni 2019. 08. 11. napig.

Nevezési e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az előzőévhez képest minimális regisztrációs díj emelése mellett kellett döntenünk rajtunk kívül álló okok miatt.

Nevezési díj: 5500 Ft/fő, melyet a nevezési határidő után kapott tájékoztató alapján kell majd átutalni. A nevezési díj beérkezése után lesz véglegesítve a regisztráció, melyről mindenki megkapja a visszaigazolást egyénileg.

A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvételt, egy egytálétel ebédet (pörkölt), amit mesterszakács barátaink készítenek el helyben, valamint üdítő, kávé és ásványvíz fogyasztási lehetőséget.

Csapat nevezési díj 3000Ft/csapat

Hungária Rendőregylet Belight 3

A verseny helyszíne:

Kalmár Autósiskola Kft.

2134 Sződ, Fő u. 9.

A verseny 3 fordulóból tevődik össze, mely létszám függően rotációs rendszerben kerül végrehajtásra.

- motoros KRESZ ismeretek,
- motoros elsősegély ismeretek
- járműkezelés (kidolgozás alatt, jelentkezők létszámától függően)

A járműkezelés azon és hasonló feladatokból tevődik össze, mint amilyenekkel a tréning során találkoztatok.

A járműkezelési feladatban annyi nehézséget tervezünk, hogy nem a saját motorotokkal kell végrehajtani, hanem az általunk biztosított motorkerékpárral, az egyenlő esélyek biztosítása céljából.

A verseny egyéb részleteiről a regisztrációt követően fogjátok megkapni a tájékoztatót.

Értékelés:

- motoros KRESZ ismeretek (hibapont másodperc alapon)
- motoros elsősegély ismeretek (hibapont másodperc alapon)
- járműkezelés (a pálya teljesítése másodperc alapon, valamint a hibapontok másodperc alapú számítása)

A különböző feladatokban összegyűjtött másodpercalapú hibapontok, valamint a járműkezelési pálya másodpercalapú teljesítésének eredményei összeadódnak, az így kapott eredmény határozza meg az egyes versenyző versenyben teljesített eredményét másodperc alapon.

Lehetőséget biztosítunk az étkezésre azon személyek számára is, akik csak nézőként szeretnének kijönni szintén regisztráció alapján.

A regisztráció díja: 3000 Ft/fő

A regisztrációs díj tartalmazza az egytálétel ebédet (pörkölt), amit mesterszakács barátaink készítenek el helyben, valamint üdítő, kávé és ásványvíz fogyasztási lehetőséget.

BE LIGHT!