Hírek

BE LIGHT! támogatás a Hungária Rendőregyletnek

Első helyen zárt a Hungária Rendőregylet a 2018. június 26. - július 1. között Olaszországban megrendezett nemzetközi rendőr motoros versenyen. Az olaszországi Latsch városban lezajlott rendezvény a 71. nemzetközi Európa Bajnokság szintű verseny volt, amely az IPMC (International Police Motor Corporation) keretei között került megrendezésre. Az éves versenyek mellet négyéves ciklusonként összesített Európa bajnoki címért is folyik a küzdelem egyéni és csapat szinten is. Az olaszországi verseny egyben a négyéves ciklus harmadik állomása volt.
Hungária Rendőregylet Belight 1
Hungária Rendőregylet Belight 2A versenyen 11 ország 22 klubjának 160 tagja vett részt, ahol Hungária Rendőregylet (HRE) tagjai a II; III; V; XVII; és XIX. helyezést érték el motorkerékpáros kategóriában.

A csapatversenyen a HRE szerezte meg az I. helyezést, így összetettben az első helyen áll, valamint az egyéni összesített versenyben is az egylet csapattársa áll az élen.

A 71. Nemzetközi Rendőr Rally túraversenyén a HRE csapata szintén I. helyezést ért el. Folytatás 2019-ben, jövőre a lengyelországi Opole városa lesz a rendező házigazda.

Gratulálunk az eredményhez! Örömünkre szolgál, hogy támogatásunkkal hozzájárulhattunk a HRE sikeréhez!

BE LIGHT!