Néhány évvel ezelőtt a Gault&Millau a legjobb belga cukrásznak választotta Joost Arijs-t. A designsütiket és desszerteket készítő Joost és párja Gent után Antwerpenben is üzletet nyitott, ami legalább annyira trendi, mint magunk a termékek.
A fiatal cukrász annak idején a macaron-ok Picassojaként számon tartott Pierre Hermé konyhájában dolgozott, majd saját praxisba kezdett. 2012-ben a legjobb belga cukrásznak választotta Gault&Millau, ami tekintve, hogy Belgiumban, a csokoládék és desszertek hazájában járunk, igen nagy kitüntetés.
A pár a csokoládék és színes macaron-ok számára új szentélyt nyitott, ezúttal Antwerpenben. Az üzlet kicsi, ám annál designosabb. A minimál shop világítását süllyesztett lámpatestek és 2 darab függesztett DELTA LIGHT – METRONOME lámpa biztosítja – igazi eye-catcher.