Hírek

Irány Frankfurt!

lightb

 

Itt a tavasz, ráadásul páros évet írunk, természetes tehát, hogy az európai világítástechnikai piac egy hétre megszállja a német nagyvárost.

2300-nél is több kiállítóval jelentkezik az idei Light+Building kiállítás Frankfurtban. A legnagyobb európai világítástechnikai és épületautomatizálási seregszemle legutóbbi, 2012-es kiadását csaknem 200 ezren látogatták meg, ennek hozzávetőlegesen fele-fele volt a német illetve a külföldi látogató. A Light+Building célközönsége elsősorban a tágabb értelemben vett szakma, vagyis építészek, belsőépítészek, elektromos tervezők, mérnökök és természetesen a kereskedelem képviselői.

Beszállítóink közül többen is jelen lesznek a kiállításon, így a belga DELTA LIGHT és a kültéri lámpatestekre specializálódott olasz SIMES is.

Azt hogy pontosan milyen újdonságokkal készül a Delta LIGHt, egyelőre titok. Azt viszont már tudni lehet, hogy a SIMES egy 2 irányba is forgatható lámpafejjel rendelékező termékkel erősít, illetve egy remek ablakkeret megvilágító is látható lesz. Ki nem hagyják, ha arra járnak! 
         
DELTA LIGHT 3.1 épület B60

SIMES 3.1 épület B80

Light+Building 2014. 03.30. - 04. 04.