Hírek

Újabb Good Design Award a Delta Light-nak

 

A Good Design Award az új, a bevett és klasszikus formabeli megoldásoktól elrugaszkodó design elismerésére hivatott. A Delta Light már sokadik ízben kapja meg az elismerést, most épp 2 kandeláberrel.

A The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design (Chicagói Építészeti és Design Múzeum), valamint a The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies (Építészet, Művészet, Design és Várostudományok Európai Központja) minden évben kiosztja a Good Design Award elismerést több kategóriában. A 2013-es díjazottak között találhatjuk a Bazil és a Tweeter X P típusokat.
A Bazil kandeláber több méretben rendelkezésre áll, formája egyedi, funkcióját pedig maradéktalanul képes beölteni. A LED-es lámpatest a kialakítás miatt 360°-ban megvilágítja a talajszintet, fénye egyenletes és kellemes, meleg fehér tónusú.  Elsősorban magánházak és közületek gyalogútjainak, kertjeinek megvilágítására ajánljuk. 




Szintén díjat kapott Tweeter X P, amely a korábban bemutatott excentrikus forgórendszerrel készülő süllyesztett Tweeter kandeláber verziója.