Hírek

Mit rejt a The Lighting Bible 10?

 

Szemezgettünk az új Delta Light katalógusból. Íme három termék, ami kellőképp belga, minimál és ütős.

Megjelent a minimál designról ismert belga Delta Light új katalógusa. A The Lighting Bible 10. terjedelmét tekintve több mint ezer oldalas, melynek oka, hogy a gyártó termékeinek száma 4420 típusra emelkedett 2013-ra. Mint ahogy megszokhattuk, a mostani kiadás is nagyon gazdag projekt fotókban, ütős ötletekből és lámpatestekből nincs hiány. Íme néhány lámpatest a katalógusból. 


Skelp On


A Skelp On oldalfali lámpatest formavilágát a Nyugat-Flandria védjegyének, és egyben gasztronómiai különlegességnek számító kagylóról kapta. A LED-es lámpa kellemes indirekt fény ad. Vékony kialakítása miatt kis helyiségekben, szűk folyosókon is alkalmazható. Oldalfalba süllyesztett, keretes és keret nélküli típusban is bemutatták a lámpatestet Skelp néven.




Supernova Trimless

A Supernova az elmúlt pár évben klasszikussá nőtte ki magát a Delta Light palettáján. A Trimless, azaz keret nélkül verzió mennyezetbe süllyeszthető 4mm vastag polikarbonát burája 70%-os fényáteresztést eredményez. Az enteriőrbe teljesen illeszkedik, sokkal inkább tűnik belsőépítészeit elemnek, design objektnek, mintsem lámpatestnek.    
 



T-Liner

A T-Liner kellemes, meleg fehér fényű oldalfali lámpatestet szintén az új termékek között találjuk. Elegáns és minimál design, 9,6W vagy 19,2W-os LED csíkokkal, 2 méretben. Fel, le és fel-le sugárzó kivitelben is elérhető, telepítését megkönnyítik, hogy a trafó a lámpatest házban kap helyet.   




A The Lighting Bible 10 katalógus letöltéséhez kattintson ide (PDF)!