Hírek

3 iF díj a Delta Light-nak

1953 óta minden esztendőben kiosztják iF Design Awards-t. Az iF különböző kategóriákban díjazza a legjobbakat, a ’legádázabb versengés’ azonban a termék design kategóriában van.

A legutóbbi iF Product Design Award-ra csaknem 3000 termék pályázott, a Delta Light 3 lámpájával is kivívta az elismerést. iF díjas a Tweeter, a Boxter és a Mohow.   

A frankfurti Light+Building világítástechnikai kiállításon bemutatottMohow designja a kör alakzatot veszi alapul. Kör alakban jelenik megmaga a lámpatest, illetve a 3 powerled fényforrás is. A Mohow lámpateste 90 fokban dönthető, és 360 fokban forgatható, a sínes rendszer ideális megoldást nyújt üzletek, bemutatótermek, galériáktárgyainak megvilágítására. Akárcsak egyéb 2012-es Delta Light termékek, a Mohow-ot is úgynevezett.EFT (Equalising Filter Technology) filterrel szerelik: ez 15%-kal növeli a hatásfokot, káprázásmentes és homogén fényhatást biztosít, valamintmegnöveli az élettartamot az optikába épített hűtőbordáknakköszönhetően.





A minimál formavilágú Tweeter az aszimmetrikus mechanikai rendszernekköszönhetően a 355 fokban forgatható, 45 fokban dönthető, amiújdonságnak számít a süllyesztett termékek között. Tehát egy olyanlámpatestről beszélhetünk, amit szinte úgy állíthatunk be, ahogy csakakarunk. Alkalmas például általános világításra, kiemelő világításra, de megbillentve falmosó fényeffektust is elérhetünk. A halogén ésfémhalogén típus mellett LED-es változatban gyártják.





Tavasszal debütált a BOXTER mennyezeti lámpatest-család a Delta Lightkínálatában. A LED-es és halogén kivitelben elérhető lámpa formájaegyszerű és elegáns, magassága pedig mindössze 8 centiméter. Bátranlehet tehát alkalmazni kis belmagasságú helyeken is.