Hírek

Töltsön, vagy mi postázzuk!

Könnyen áttekinthető tematikus világítási kiadványt keres? Az olasz SIMES már több lighting sketchbook-ot is megjelentetett, tele remek példákkal. Töltse le, vagy igény esetén ki is postázzuk Önnek.

Miért jó a SIMES lighting sketchbook sorozata? Mert gazdag képes illusztráció keretében mutatja be, hogy alkalmazási területenként milyen effektusok érhetők el a SIMES termékeivel.



Nincsenek fölösleges technikai információk (ezeket a generál katalógus úgyis tartalmazza), jó minőségű, látványos fotóból, megoldásból viszont annál többet láthatunk, melyeket akár saját projektünkön, terveinken is alkalmazhatunk. Lépcső, homlokzat, kert, gyalogút, történelmi épület, szobor vagy szökőkút? A SIMES-nek mindezen kérdésekre van 1-1 lighting sketchbookja, melyeket itt tölthet le.

A homlokzat, kert és lépcső tematikájú kiadványok nyomtatásban is elérhetők, kérjük, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezze ez irányú igényét - a készlet erejéig állunk rendelkezésre !