Hírek

Beszámoló a III. Építész Squash Kupáról

Nagy sikerrel zárult az idei Építész Squash Kupa. 2012. március 10-én a Lite Wellness Klubban. Az alábbiakban közöljük Szokolyai Gábor, az esemény koordinátor-ötletgazdájának beszámolóját.

Az ismerősök mellett jó volt látni új arcokat is. Többek között nagyon örvendetes az is, hogy a versenyző hölgyek száma az első versenyhez képest duplájára nőtt.  Az előző évekhez hasonlóan most is elkapott minket a versenyláz, még azt is, aki csak a részvétel szándékával jött el. De voltak akik már edzői segítséggel készültek, hogy a tavalyi eredményükön tudjanak javítani.
 


Kisebb malőrrel indult a nap, mivel a Lite Wellness Club négy pályája közül csak három volt használható, mert előző este egy sporttárs heves mozdulata nyomán az egyes pálya üvegfala szilánkokra tört.  Így a szokásos számú versenyzőszámból következő mérkőzésszámot szorosabb időbeosztással kellett megoldani. Végül is ez sikerült anélkül, hogy ez bárkinek is feltűnt volna. Most is mindenki sok meccset játszott és jól elfáradt. Az izomláz garantált volt.



A hölgyek külön csoportban játszottak körmérkőzéses rendszerben. Az urak csoportjaiból egy versenyző jutott tovább az első nyolcba. Ez a nyolc már csak egymással játszott. A többiek külön küzdöttek a vigaszági helyezésekért. Ennek a lebonyolítási rendszernek köszönhetően – eredménytől függetlenül - mindenki reggeltől estig játszhatott.



Támogatóink idén is elkényeztettek. Mindenki kapott egy egyhetes Lite Wellness bérletet, az első három helyezett egyhónaposat. Utóbbiak Octogon és Metszet előfizetést is nyertek. A férfi győztesnek a BMW hétvégi tesztevezetést ajánlott fel. A női győztesnek a be light! egy – stílusosan rúzs formájú - Diesel-Foscarini lámpát ajándékozott. A vigaszág győztese az Armstrong Magyarország köszönhetően egy vacsorameghívást kapott. A tombola mindenkinek adott esély, hogy nyertesnek érezze magát. A do work! egy frissen kijött Brunner széket, a Pointzero egy tonett fazonú Vitra széket „dobott bele a kalapba“.

Szeretném hinni, hogy az Építész Squash Kupa nemcsak sportverseny, hanem egy alkalom arra is, hogy a kollégák tartsák egymással a kapcsolatot és a mindennapi szakmai szerepükből kilépve más oldalról is megismerhessék egymást.

Eredménylista:

Hölgyek:
1. Fülöp Erika
2. Dréher Zsófia
3. Gáspár Júlia

Urak:
1. Fézler Zsolt
2. Nagy Tamás
3. Várhegyi Zsombor
4. Lovas Gusztáv
5. Peity Attila
6. Répás Ferenc
7. Hájos Zoltán
8. Vörös Péter


Vígaszág:
1. Koralovszky László
2. Nemesházi Csaba
3. Szalántzy Kolos

Szervező: Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) (www.meszorg.hu),  Építészsport.hu

Koordinátor-ötletgazda: Szokolyai Gábor (MÉSZ)
     
Rendező: Lite Wellness Club – Hegyvidék

Támogatók:                                          
HEVESTHERM (www.hevestherm.hu)               
LITE WELLNESS CLUB (www.litewellness.hu)               
MCXVI ÉPÍTÉSZMŰTEREM (www.mcxvi.hu)           
EPITESZSPORT.HU (www.epiteszsport.hu)               
POINTZERO (www.pointzero.hu)               
DECORFLOOR (www.decorfloor.hu )               
ÉPÍTÉSZFÓRUM (www.epiteszforum.hu)               
KŐRÖS CONSULT (www.kconsult.hu)               
BE LIGHT! (www.belight.hu)
DO WORK! (www.dowork.hu)
OCTOGON (www.octogon.hu)
ARMSTRONG (www.armstrong.hu)
METSZET Építészeti Magazin (www.tervlap.hu               
BMW- WALLIS  (www.bmw-wallispest.hu)
FÉMIXO

Nagyon köszönjük a támogatást!

Fotók: Nagy Attila

Szöveg: Szokolyai Gábor