Hírek

A portéka fénye

A Delta Light az Ultra Twin családot speciálisan tárgyak, polcok, kisebb területek kiemelésére fejlesztette ki, legyen szó akár üzletről, akár magánlakásról.

Az Ultra Twin mennyezetre szerelhető és sínes kivitelben érhető el: mindkét esetben 360 fokban forgatható a lámpatest tengelye körül, a lámpafej pedig 180 fokban le-fel bólintható.





A mennyezetre szerelt verziót elsősorban olyan terek megvilágítására ajánljuk, ahol a megvilágítandó felület mérete és elhelyezése nem vagy csak minimálisan változik (például ha egyazon talapzatra egy más méretű műtárgy kerül otthonunkban).









Üzletek, bemutatótermek megvilágítására a sínes Ultra Twin rendszer az alkalmas, mivel ez esetben az egyes lámpatestek helyét is változtathatjuk a sínen – tehát rendszerünkkel lekövethetjük a folyamatosan változó árukészletet.





Az Ultra Twin igazi újdonsága azonban maga a fényforrás: a Delta Light termékeiben Xicato LED-eket alkalmaz, melyek nem csak az alacsony fogyasztás, hanem a színvisszaadás tekintetében is első osztályúak. A 90-es Color Rendering Index (azaz színvisszaadási index, röviden: CRI) kiemelkedőnek számít a piacon. A magas CRI érték garancia arra, hogy minden színt az eredeti tónusában lássunk.